Setmanari d'informació local - 138 anys

El Teatre Principal presenta quatre produccions pròpies que estrenarà en els pròxims mesos

11979

El Teatre Principal de Palma ha presentat aquest dijous les quatre produccions pròpies que estrenarà en els pròxims mesos. Són 'La nit de Catalina Homar', 'Les Darreres paraules', 'Sentinel' i 'Las Muchísimas'.

Segons han explicat, aquesta oferta teatral, de dansa i circ protagonitza la programació de setembre a gener al costat de les tres coproduccions anunciades el passat mes de juny: 'La Classe', '#Comviure' i 'Mira Miró'.

Aquestes set produccions s'emmarquen dins el projecte artístic del Teatre Principal de Palma que, en paraules del conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, «està rebent el suport del públic, com demostra l'increment d'espectadors».

Estrenes

Així, 'La nit de Catalina Homar', un monòleg original de l'escriptor mallorquí José Carlos Llop, es representarà a la Sala Gran els dies 6, 7, 13 i 14 d'octubre.

'Les darreres paraules', adaptació teatral de la novel·la de Carme Riera de mateix títol es posarà en escena a la Sala Petita els dies 12, 13, 19 i 20 d'octubre i estarà dirigida per Rafel Duran.

Per la seva banda, 'Sentinel' és una producció Principal amb el Circ Bover. Estarà en cartell a la Sala Gran els dies 22, 23, 26 i 27 de desembre dins de la campanya nadalenca.

El 26 i 27 de gener de 2018 arribarà 'Las Muchísimas', de Mariantònia Oliver. És un projecte de dansa fruit de la trajectòria que la coreògrafa mallorquina ha desenvolupat en l'àmbit de dansa social. El projecte construït amb 19 dones entre els 62 i els 75 anys, pren com a punt de partida la felicitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.