Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP presenta una proposició d'urgència per a la conservació de la Feixina

11935

La portaveu del PP a l'Ajuntament de Palma, Margalida Durán, ha exigit aquest dijous al batle Antoni Noguera que conservi el monument de la Feixina perquè «els capricis polítics no poden pesar més que el criteri tècnic».

Així s'ha pronunciat en una roda de premsa en la qual, acompanyada del regidor Fernando Rubio, ha presentat una proposició d'urgència que defensaran al ple del mes de juliol sobre la conservació del monòlit. En concret, la iniciativa demana a l'equip de govern que, d'acord amb la ponència tècnica de Patrimoni del Consell, de cap manera es dugui a terme cap actuació encaminada a l'esbucament del mateix i es respecti la decisió tècnica.

«M'agradaria que no fos necessari que presentéssim aquesta proposició, però ens han obligat les polítiques radicals del pacte d'esquerres en cercar un fort enfrontament amb gran part de la societat palmesana, que vol que el monument de la Feixina continuï formant part del paisatge de Santa Catalina», ha dit Durán.

En aquest sentit, ha assenyalat que el 13 d'abril de 2016 l'Ajuntament va aprovar el projecte de contractació per a la demolició del monòlit i ha reclamat Noguera que no es dugui a terme «cap pas encaminat a l'enderrocament del monument per motius exclusivament ideològics».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.