Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Ajuntament de Calvià tanca sis locals que es dediquen a la prostitució

11887

L’Ajuntament de Calvià ha iniciat el procediment per decretar el tancament d’establiments que, de forma il·legal, es dediquen a la prostitució.

Des de fa mesos, la Policia Local de Calvià i el departament d’Activitats de l’Ajuntament venen realitzant inspeccions a locals de Punta Ballena i els seus voltants, l’activitat dels quals no s’ajusta a la llicència que tenen atorgada, segons informa el Consistori.

Així, es tracta de locals que sota l’empara de llicències de bar o cafè concert es dediquen a la prostitució, i que estan originant nombroses molèsties de tot ordre en la zona.

Segons informen, en el moment que s’ha reunit suficient material probatori i s’ha acreditat l’incompliment de la normativa reguladora dels establiments públics, l’Ajuntament ha decidit decretar l’inici de la clausura de sis locals: Apple, Bar Kandi, Opps, Red Rooms, Bar Touch i Jagger’s.

Després de ser notificat, els locals afectats disposen de 15 dies per presentar al·legacions.

Una vegada confirmat, el dret de tancament, es procedirà al seu tancament definitiu.

Per acabar, l’Ajuntament reitera que no hi ha alternativa, s’ha iniciat el canvi de model, i es vol transmetre un missatge clar de «tolerància zero davant el turisme d’excessos que tant de mal està fent al destí i que causa tantes molèsties als veïns de la zona».

No es descarten més actuacions en la mateixa línia.

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.