Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol afirma que el turisme incívic és una minoria

11849

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha afirmat aquest dimarts 18 de juliol en el Ple del Parlament que els actes incívics per part de turistes a les Balears són «molt minoritaris», encara que també, ha dit que és necessari suprimir aquest tipus de conductes mitjançant el «treball conjunt» de totes les administracions implicades.

Així ha contestat a una pregunta del portaveu de El PI, Jaume Font, que ha interrogat al Govern sobre les iniciatives que pensa prendre en contra del turisme incívic que s’està produint en diferents zones turístiques de les Illes.

«Enguany s’han vist moltes escenes d’un turisme que no és cívic, amb escenes intolerables que proporcionen imatges que són negatives per les Illes», ha manifestat Font durant la seva intervenció.

La presidenta ha remarcat que efectivament aquestes imatges no són positives per les Balears, però ha recalcat que són «molt minoritàries dins del turisme que existeix a la Comunitat».

Per la seva part, la diputada del Grup Mixt, Xelo Huertas, ha volgut saber quin ús pensa donar l’Executiu a l’edifici Joan Crespí una vegada s’hagin «desmantellat» els serveis pels quals es va inaugurar, destinats als discapacitats físics profunds de les Balears.

A això, Armengol ha contestat que «no es desmantella» el Joan Crespí pels serveis que presta des de la seva inauguració, el que es fa és integrar al Consell de Mallorca el servei de promoció d’autonomia personal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.