Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de mig milió de persones a l'Aeroport i el malestar dels ciutadans augmenta

11821

L'equador del juliol ha arribat a Mallorca amb l'alerta de temperatures màximes que han sobrepassat, aquest passat cap de setmana, els 40 graus. Però no és l'únic que ha arribat al seu límit aquest mateix cap de setmana, a l'Aeroport de Palma s'han comptabilitzat fins a mig milió de persones que arribaven i partien de l'Illa. Concretament, han passat per l'Aeroport, un total de 488.872 persones i s'han duit a terme fins a 3.000 vols. El súmmum d'activitat fou aquest passat diumenge.

Amb tot, aquest fet ha suscitat diverses reaccions durant tot el cap de setmana, a través de les xarxes socials. La Plataforma Terraferida ha publicat el nombre d'arribades a l'Aeroport a través de l'aplicació de Google. Al llarg del cap de setmana, moltes imatges foren penjades a les xarxes per denunciar el malestar de la saturació a l'Aeroport.

El primer rècord de l'estiu, a més, ha coincidit amb el trasllat d'aquest malestar al carrer. A l'Aeroport, la Plataforma Avançam reuní més d'un centenar de persones per reclamar que sigui el Govern qui gestioni l'aeroport de Son Sant Joan. Al centre de Palma, al passeig del Born, una cinquantena de persones convocades per la Plataforma ciutadana 'Ciutat per qui l'habita' reivindicà, precisament, l'espai de la gent que habita a la ciutat amb un vermut per a totes les veïnades i veïnats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.