Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell premiarà l'economia mallorquina que es faci fora de la temporada alta

11817

El Consell ha convocat les subvencions per promocionar l'economia de Mallorca amb un total de 598.000 euros, la qual cosa representa un augment del 58,2% en comparació a l'any passat, i que es repartiran entre ajuntaments, mancomunitats, associacions i fundacions sense ànim de lucre, a més de diverses federacions empresarials del petit i mig comerç.

El conseller d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, ha afirmat que estan fent
«un gran esforç per donar una empenta a diferents sectors de l'economia de Mallorca, per promocionar el nostre comerç i productes de la terra», i ha afegit que «la idea és generar sinergies entre el sector turístic i els altres sectors econòmics», segons han explicat des del Consell. Aquestes ajudes, segons ha indicat Bonet, «pretenen activar el teixit empresarial de l'illa i fomentar les iniciatives que promoguin la cooperació d'empreses». En aquest sentit, ha explicat que «volen premiar les incitatives que es facin fora de temporada alta, amb el clar objectiu de llevar pressió als mesos d'estiu».

La directora insular de Turisme, Paula Ginard, també ha participat en la presentació del projecte i ha explicat les diferents línies que se subvencionessin, al mateix temps que ha anunciat que la data màxima per presentar les sol·licituds és el 4 d'agost. La quantitat total de les ajudes es dividirà en 393.000 euros per als ajuntaments, 20.000 per a mancomunitats, 130.000 euros per a associacions i fundacions sense ànim de lucre i 55.000 euros per les quals reben les federacions empresarials.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.