Setmanari d'informació local - 138 anys

Ensenyat i Noguera es reuneixen per millorar la mobilitat a Palma

11805

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha rebut aquest dilluns 17 de juliol, en audiència, el batle de Palma, Antoni Noguera. A aquesta trobada s'han abordat qüestions com el Pla d'Intervenció en Àmbits Turístics, la necessitat que el Pla de Mobilitat inclogui aparcaments dissuasius als voltants de Palma i el Pla de Rehabilitació dels molins del Pla de Sant Jordi.

Ha estat la primera reunió de caràcter oficial que han mantingut des que Noguera va prendre possessió del càrrec el passat 30 de juny, segons ha informat el Consell de Mallorca en un comunicat.

En finalitzar la reunió, el president ha destacat que Noguera «representa una generació amb sang nova que vol establir les bases del que ha de ser la ciutat de Palma en el futur».

Per la seva banda, el batle de Palma ha agraït la rebuda al president i ha assegurat que «el Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma tenen polítiques de confluència i d'interès general, per tant, ha d'haver-hi una coordinació important i sobretot en moments estratègics».

Noguera ha apuntat la importància «d'acabar amb la dependència de Palma amb el cotxe». En aquest sentit, el president del Consell ha remarcat que el Pla de Mobilitat ha d'anar necessàriament connectada amb la xarxa de transport públic, existent o de nova creació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.