Setmanari d'informació local - 138 anys

L'exposició fotogràfica d'establiments emblemàtics de Palma es trasllada al barri de Bons Aires

11795

L'exposició fotogràfica sobre establiments emblemàtics organitzada per la regidoria de Turisme, Comerç i Treball i que recull imatges antigues i modernes de diversos comerços de Palma es traslladarà aquesta setmana al barri de Bons Aires, concretament a la plaça París.

La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, ha afirmat que amb aquesta exposició itinerant «volem fer arribar al major nombre possible de barris els valors del comerç local i de proximitat a partir dels establiments emblemàtics que encara continuen en actiu».

L'exposició compta amb 10 panells que recullen 16 establiments que romanen oberts i sobre els quals es fa una comparativa fotogràfica abans-ara. També hi ha dos panells dedicats a 18 establiments tancats els darrers anys.

Aquesta és una mostra que té vocació itinerant i que es preveu que s'ubiqui en diferents llocs i barris de la ciutat. Les tres primeres ubicacions de l'exposició han estat: la plaça d'Espanya, el passeig del Born i el carrer Metge Josep Darder. Un cop finalitzi l'exposició a la plaça París, aquesta es traslladarà a la Rambla.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.