Setmanari d'informació local - 138 anys

L’EMT incorpora 12 nous punts de recàrrega per a targeta ciutadana, 222 en total

11771

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) ha incorporat 12 nous establiments per recarregar la targeta ciutadana, de manera que la llista de punt de càrrega ascendeix fins a les 222 localitzacions. Segons ha explicat l'Ajuntament de Palma, els nous punts ja estan en funcionament i fent recarregues. Dels 12 punts nous, nou són farmàcies que tanquen a les 22.00 hores, la qual cosa permet ampliar l'horari d'atenció a la ciutadania.

Des de l'EMT han mostrat el seu interès per diversificar aquest servei amb l'objectiu que arribi a més persones. Actualment, la targeta ciutadana es pot recarregar a quioscs, locutoris, papereries o tendes d'alimentació. Així mateix, l'empresa municipal fa controls periòdics per comprovar quins establiments fan utilitzar la recarrega i quins no per tenir un control de com funciona aquest servei.

El sistema dóna de baixa un punt si durant 60 dies no hi ha cap moviment o si l'establiment manifesta la seva voluntat de donar-se de baixa. De moment, han explicat, cap punt s'ha donat de baixa. Des de l'empresa municipal es té constància que tots els punts, inclosos els nous, estan fent recarregues a excepció d'uns 30 estancs, malgrat que segueixen donats d'alta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.