Setmanari d'informació local - 138 anys

Colau expressa a Noguera la seva il·lusió perquè Palma se sumi als «municipis pel canvi»

11737

La batlessa de Barcelona, Ada Colau, ha mostrat en una carta remesa al batle de Palma, Antoni Noguera, «l’especial il·lusió» que li fa que la capital se sumi als «municipis pel canvi». Colau ha felicitat «molt sincerament» a Noguera pel seu nomenament i li ha desitjat «molts èxits i encerts en les importants responsabilitats» que ha d'assumir en el seu nou càrrec.

«Des del govern municipal de Barcelona compartim la convicció que s'ha de treballar amb força, des d'una visió progressista d'esquerres, per avançar cap a un model econòmic i social més just i equitatiu, que posi per davant de totes les persones i que garanteixi una vida digna per a tots», ha assegurat la batlessa. Així mateix, Colau ha fet referència a la «revolució» que s'està impulsant des del món local per «aprofundir en una nova manera de governar basada en el diàleg, la participació i la transparència».

Aquests valors «fonamentals», ha afegit, són els que es deuen recuperar i potenciar «per poder donar resposta a les necessitats de la gent i només als interessos d'uns pocs». Finalment, la batlessa ha aprofitat per posar-se «a la disposició» de Noguera amb la finalitat de sumar esforços i col·laborar a favor del benestar i la igualtat d'oportunitats dels ciutadans.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.