Setmanari d'informació local - 138 anys

Òmnium anima a denunciar els atacs de l'Estat espanyol al referèndum

11683
Es pot consultar el video de la campanya d'Òmnium Cultural al portal de Vilaweb.

Òmnium Cultural ha obert un canal informatiu mitjançant l’aplicació de xat WhatsApp, segons informa Vilaweb, amb un objectiu: «Denunciar al món els atacs a la democràcia que fa i farà l’estat espanyol», en relació amb la convocatòria del referèndum de l’1 d’Octubre. Òmnium vol aprofitar aquesta eina com a mecanisme de denúncia i mobilització amb accions arreu del país.

Per activar el canal, l’usuari ha de desar el número de telèfon 696 000 699 a l’agenda de contactes personal i obrir-hi un xat. La conversa començarà quan s’hagi enviat la paraula ‘democràcia’ al número d’Òmnium. El canal es pot fer servir per a compartir informació i per poder organitzar-se «en cas de necessitat», tal com indica Òmnium.

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d’història al servei de la llengua, la cultura i el país. L’organització té més de 65.000 socis i 40 seus repartides per tot el país. El seu president, Jordi Cuixart, afirma que el context actual els porta a tenir un paper actiu en la construcció d’un nou estat, la República catalana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.