Setmanari d'informació local - 138 anys

Un helicòpter de la DGT vigilarà el comportament a les carreteres durant l'estiu

11659

Un helicòpter de la DGT desplaçat a les Balears realitzarà durant aquest estiu vols diaris per vigilar el trànsit el matí i l’horabaixa des de la Base Militar de Son Sant Joan per «reduir l'accidentalitat». La delegada del Govern espanyol a les Balears, Maria Salom, i la cap provincial de la Direcció general de trànsit a les Illes, Cristina Gago, han presentat aquest dimarts l'helicòpter de la DGT desplaçat a l'arxipèlag que el seu objectiu principal és «evitar accidents», segons ha destacat Salom.

Aquest helicòpter, del Ministeri espanyol, compta amb una càmera capaç de detectar tot tipus d'infraccions (distraccions, superació de línies contínues, avançaments indeguts, incorrecta distància de seguretat, incorrecte ús de dispositius de retenció, ús de mòbils al volant) i un cinemòmetre aeri (el 'Sistema Pegasus') mitjançant el qual poden detectar-se excessos de velocitat.

Des de la Delegació del Govern espanyol han explicat que l'helicòpter disposarà d'un «elevat radi d'acció» que «facilitarà una àmplia cobertura» de la xarxa de carreteres, tant a autopistes com a carreteres secundàries, amb la intenció de «persuadir i evitar que la gent no compleixi les normes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.