Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS confia acordar amb Podem l’aprovació de la llei sobre el lloguer turístic

11641

La diputada de MÉS per Mallorca, Bel Busquets, s’ha mostrat convençuda aquest dimarts que arribaran a acords amb Podem, en relació al projecte de llei que regula el lloguer turístic vocacional a les Balears. D’aquesta manera la iniciativa parlamentària no sofrirà cap retard i es pugui aprovar a la sessió plenària del 18 de juliol.

A la roda de premsa, Busquets s’ha referit a les reticències mostrades per Podem en relació a alguns aspectes de la futura normativa, i ha remarcat que és «urgent» poder aprovar-la «com més aviat millor» perquè les mesures que contempla es puguin aplicar.

«Per l’experiència que tenim, sabem que amb Podem negociam fins al darrer moment i després arribam a acords. Creim que, una vegada més, arribarem a acords i es podrà aprovar», ha afegit per la diputada Joana Aina Campomar.

Finalment, Busquets ha assenyalat que «hi havia un compromís de tots els partits que firmaren els ‘Acords pel Canvi’ de portar endavant la normativa que reguli el lloguer dels habitatges vacacionals», per aquest motiu, «allargar-ho una setmana més no té cap sentit», ha afirmat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.