Setmanari d'informació local - 138 anys

El nou tram del carril bici permet ampliar la xarxa ciclista de Palma fins als 82 quilòmetres

11603

El carril bici de Palma arriba a un total de 82 quilòmetres després de la realització d'un nou recorregut senyalitzat dins del carrer Dragonera i Avinguda Argentina que ha suposat un cost de gairebé 80.000 euros -32.000 euros de Mobilitat i 47.000 euros per part d'Infraestructures i Accessibilitat-.

L'actuació, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat, «ha permès la millora de les vies per fer-les més accessibles i la unió de diversos carrers per donar una continuïtat a la xarxa de carril bici».

El regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, ha destacat que amb aquest projecte «volen aconseguir una dinàmica de foment de la bicicleta a determinats carrers». Segons el regidor, «l'ordenança de ciclistes és versàtil i es poden cercar espais a la ciutat amb una situació adequada en cada cas».

D'altra banda, el regidor d'Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo Romero, ha recordat que les obres dutes terme a la zona del carrer Dragonera «han permès millorar l'enllumenat i les alineacions arbòries».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.