Setmanari d'informació local - 138 anys

Formentera celebra dilluns el 10è aniversari del seu Consell

11465
Debat polític sobre l'estat de Formentera

El Consell de Formentera celebrarà el proper dilluns, 10 de juliol, l'acte institucional per commemorar els deu anys de la constitució de la institució insular. L'acte tendrà lloc a les 20.00 hores a la sala de plens del Centre de Dia.

El president Jaume Ferrer ha convidat la població a assistir a l'acte «amb el qual celebrem el desè aniversari de la institució insular i ho farem recordant com van ser els inicis i els canvis viscuts en aquests deu anys».

Entre els participants, hi serà qui va ser el darrer batle de l'Ajuntament de Formentera, Isidor Torres, i el diputat que va viure aquest procés de canvi, Pep Mayans, així com el mateix president Jaume Ferrer. L'acte comptarà a més amb l'actuació del grup Aires Formenterencs.

Segons han recordat, el 10 de juliol de 2007, 45 dies després de les eleccions del 27 de maig, es va constituir el Consell. Abans, l'1 de març de 2007 es va publicar al Butlletí Oficial de l'Estat l'Estatut de les Balears, que va separar el Consell de Formentera del d'Eivissa, a diferència de l'Estatut de 1983 que reconeixia un únic Consell d'Eivissa i Formentera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.