Setmanari d'informació local - 138 anys

Atenció Primària de Mallorca reforça els centres de salut durant l’estiu

11463

L'Atenció Primària de Mallorca es reforça amb 34 professionals durant els mesos d'estiu. La Gerència d'Atenció Primària ha engegat un pla per reforçar tant els centres de salut (CS) com les unitats bàsiques de salut (UBS) que durant els mesos de juliol, agost i setembre sofreixen més pressió assistencial a conseqüència de l'augment de la població flotant, que inclou no tan sols turistes, sinó també població desplaçada.

Els professionals contractats es distribuiran en deu centres de salut i tres unitats bàsiques de salut per ajustar les plantilles a la demanda assistencial.

Concretament, els centres es reforçaran amb deu efectius de medicina de família, tretze d'infermeria comunitària i onze d'admissió, segons informa el Govern en un comunicat.

Aquest estiu destaca una cobertura més amplia dels centres: el CS Xaloc, a Campos; el CS Porto Cristo; el CS Capdepera; el CS Ponent, a Andratx; el CS Trencadors, a S'Arenal de Llucmajor; la UBS Sa Calobra; el CS Santanyí; el CS Llevant, a Son Servera; el CS Nuredduna, a Artà; la UBS Colònia de Sant Pere; el CS Pollença; el CS Es Safrà, a Alcúdia; el CS Marines, a Muro; la UBS, a Can Picafort; el CS Es Blanquer, a Inca, i el CS Serra Nord, a Sóller.

Així, es destaca que altres centres, com el CS Palmanova, el CS Santa Ponça-Calvià o el CS Can Pastilla, compten amb un metge de reforç durant tot l'any a jornada completa.

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.