Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort recorda que la targeta ciutadana es pot recarregar a més de 200 punts de Palma

11441

L'Ajuntament de Palma ha recordat aquest dimarts que la targeta ciutadana es pot recarregar a més de 200 punts de Palma, després que els estanquers hagin anunciat que no continuaran prestant aquest servei, una decisió que ha lamentat el regidor de Mobilitat, Joan Ferrer. Segons ha apuntat el consistori, el web de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) disposa d'un mapa interactiu on es poden consultar tots els punts de recàrrega de la targeta ciutadana que existeixen a Palma.

En total,
la targeta ciutadana es pot recarregar a papereries, quioscs, tendes d'alimentació o locutoris, entre altres, que sumen 211 punts de càrrega. «Volem enviar un missatge de tranquil·litat perquè el servei està més que garantit», ha explicat Joan Ferrer. El regidor ha lamentat la decisió dels estancs de no seguir recarregant la targeta ciutadana i ha mantengut que des de l'Ajuntament estan «oberts a col·laborar amb ells» per millorar les condicions de l'actual contracte i «sobretot, tractar les millores que es poden introduir en el proper».

Ferrer ha recordat que l'actual contracte té l'obligació de mantenir un mínim de 200 punts de recàrrega. «No podem
rompre un contracte en vigor que acaba a principis del 2019», ha declarat. Aquests dies l'Ajuntament ha fet una comprovació dels datàfons que estaven actius i ha corroborat que una vintena d'estancs no els estan utilitzant.

Davant aquest fet, des de l'
EMT s'han donat instruccions perquè els punts de recàrrega facin més visibles els cartells que anuncien el servei. A més, si finalment els 50 estancs es donen de baixa del servei, Cort demanarà a l'empresa concessionària que cerqui nous establiments per arribar fins als 200 punts.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.