Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort ofereix la possibilitat de fer debats ciutadans a través d'un web

11387

La regidoria de Participació Ciutadana va presentar fa un mes la pàgina web tufaspalma.cat, on una de les principals possibilitats era participar en els Pressupostos Participatius que encara estan a la fase de recollida de suports fins el 10 de juliol i que determinaran  quines propostes passen a la fase final de votacions per atorgar 1,5 milions de euros del pressupost municipal de 2018.   

En la mateixa línia participativa, ara s’obri la possibilitat que qualsevol ciutadà o entitat pugui iniciar debats amb la temàtica que trobi adient. De moment hi ha prop de 900 persones inscrites i totes elles poden participar siguin de Palma o no. Seguint la mateixa línia que Madrid i altres ciutats, Palma dona eines als ciutadans per tal de que puguin donar la seva opinió.

Per donar el sus a aquesta iniciativa, Participació Ciutadana ha iniciat el primer debat amb la pregunta: Com vos agradaria que fossin les festes de Sant Sebastià 2018? Ja se estan preparant Sant Sebastià 2018 i des del Ajuntament de Palma volem recollir totes les propostes ciutadanes encaminades a millorar les festes patronals de Ciutat. Per altra banda, l’Ajuntament anirà llançant debats d’interès pels ciutadans per tal de afavorir la rebuda de opinions. A més, se habilitarà en les següents setmanes un apartat per normativa municipal que sigui objecte de participació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.