Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem considera que el seu segon 'caucus' a Palma ha estat un «èxit de convocatòria»

11353
Centenars de militants de Podem han participat a la trobada. | Podem

Podem ha qualificat d?«èxit de convocatòria» el seu segon 'caucus' a Palma, que ha congregat a un centenar de militants i ha comptat amb «gran participació de les bases, membres de cercles, càrrecs i ciutadania que s'han acostat per aportar les seves idees».

Així ho ha declarat el partit, que ha remarcat que també s'han desplaçat aquest dissabte companys tant de Menorca com d'Eivissa per assistir a l'acte.

Per la seva banda, el líder de Podem a Balears, Alberto Jarabo, ha manifestat la seva alegria per aquesta ?participació massiva? del partit a les Illes. «Ens hem de mirar als ulls, hem de trobar visió de conjunt i que l'esperit de cooperació venci a l'esperit de competició i que, de manera el més consensuada possible, es pugui dibuixar el futur d'aquest partit que s'ha de construir entre tots per afavorir a les majories socials d'aquesta comunitat autònoma», ha assenyalat.

A l'acte hi han assistit també, del partit, els diputats al Congrés Juan Pedro Yllanes i Mae de la Petxina, la vicepresidenta del Consell d'Eivissa, Viviana de Sans, la directora insular Gloria Santiago, el conseller Gianandrea vaig donar Terlizzi, la secretaria general de Palma, Antònia Martín, la secratària general de Mallorca, Joana Ripoll, i el secretari de política de Mallorca, Pep Malagrava.

?Segona volta?

Els propers 'caucus' a les Illes estan prevists per a aquest diumenge a la seu de Menorca i el dilluns a la d'Eivissa. Amb totes les propostes recollides aquests dies, que s'han d'adequar als documents aprovats a Vistalegre II i poden ser emprats per totes les candidatures que es presentin a les primàries, es conformaran uns documents que es tornaran a debatre en una segona fase de 'caucus', que serà els dies 22 de juliol a la seu de Podem a Manacor i 29 del mateix mes a la seu de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.