Setmanari d'informació local - 138 anys

EU considera «inadmissible» que s'arxivi la causa contra Villar Mir en el cas Son Espases

11335
EU considera «inadmissible» que s'arxivi la causa contra Villar Mir en el cas Son Espases. | Arxiu

Esquerra Unida (EUIB) ha considerat que és «inadmissible» que s’hagi arxivat la causa contra Villar Mir en el cas Son Espases. «El constructor, que va aconseguir la licitació de les obres de Son Espases a dit pel govern de Jaume Matas, ha evitat cap tipus de condemna després que el jutge arxivàs la causa, ja que no el va poder relacionar amb cap tipus de delicte», ha explicat la formació.

«Si bé no se l'ha pogut relacionar amb cap delicte penable, considerem que aquest és un clar exemple de l'anomenat ‘capitalisme d'amics’ on una administració de govern concedeix unes obres a dit i es saquegen les arques públiques a base de sobrecosts, com ha quedat palès en aquest cas. A més de suposar una despesa estratosfèrica per a la malmesa vidriola comú, aquests diners gastats no repercutiran a les Illes, ja que viatjaran a un compte corrent de Madrid o d'un paradís fiscal», ha considerat la formació esquerrana.

Injustícia

Amb aquest arxivament de la causa, EU assegura que «es demostra un cop més que la justícia no és igual per tothom i que sempre està en favor de les elits; és per casos com aquests i perquè sempre buscarem una justícia real i igualitària, que denunciem i seguirem denunciant totes les injustícies que es produeixin».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.