Setmanari d'informació local - 138 anys

Antoni Noguera (MÉS) serà proclamat nou batle de Palma

11297

Antoni Noguera (MÉS) serà proclamat i prendrà possessió del seu càrrec com a nou batle de Palma en substitució del socialista José Hila que ha ostentat aquest lloc durant dos anys, tal com es va pactar a l'inici de la legislatura entre les seves dues formacions i Podem al juny de 2015.

L'Ajuntament de Palma celebrarà un ple extraordinari a les 20.00 hores. Així, en finalitzar la presa de possessió, Hila, com a batle sortint farà lliurament de la vara de comandament a Noguera, que clourà amb unes paraules com a nou batle.

A l'acte hi seran la presidenta del Govern, Francina Armengol, el vicepresident, Biel Barceló, la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, i la consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago.

Cal destacar que en el plenari d'aquest dijous, el darrer d'Hila com a batle, els diferents partits que donen suport a l'equip de govern a l'Ajuntament han lloat la gestió realitzada pel socialista, un balanç que contrasta amb la postura de l'oposició, PP i Ciudadanos, que consideren que la ciutat «no ha millorat en res».

En concret, la portaveu del grup municipal del PP, Margalida Durán, ha fet un balanç negatiu de la gestió d'Hila. «El resum seria que Palma està molt pitjor que fa dos anys; en neteja, en mobilitat, en Policia, etcètera».

Pel seu costat, des de MÉS per Mallorca, Neus Truyol ha destacat que en els dos primers anys de govern s'ha fet un treball «molt intens» per millorar serveis i recuperar els drets públics «que es mereixen tots els veïns de la ciutat».

Truyol ha remarcat que «queden dos anys més de legislatura», i continuaran treballant en aquest sentit. «Hem demostrat que som tres partits que tenen un objectiu comú: El benestar de la gent i transformar Palma perquè sigui més justa i més igualitària», va dir.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.