Setmanari d'informació local - 138 anys

Abril: «És vergonyós que el PP no hagi demanat clarament l’acta de diputat a Gijón»

11281

El diputat de MÉS per Mallorca David Abril considera insuficient que Álvaro Gijón hagi deixat el carnet del PP, «quan les greus acusacions que pesen sobre ell continuen esquitant el Parlament i l’Ajuntament de Palma, institucions on no ha renunciat a la cadira pública que ocupa».

Per a Abril, «és de vergonya que el PP no hagi demanat clarament l’acta de diputat a Gijón i vegi amb bons ulls que parteixi al grup mixt, sense cap crítica ni una: ho fan perquè temen que Gijón acabi implicant el partit en les irregularitats de les quals se l’acusa».

«Novament, és la demostració que la corrupció, i especialment pel que fa al PP, no és cosa ‘de persones’ sinó de tot un col·lectiu organitzat», ha tornat denunciar el coportaveu de MÉS per Mallorca: «per això calla i atorga, el PP».

Trama d'empreses

Pel que fa a la trama d’empreses, des de MÉS per Mallorca apunten que és especialment «greu» que Gijón «no declaràs l’empresa que tenia a la declaració del Parlament ni a la de l’Ajuntament de Palma on és regidor, i que de fet les declaracions siguin diferents».

Abril apunta que si «Gijón era el Gerent del Consorci, en virtut de l’adquisició de la franquícia i la constitució mercantil en aquest indret, l’encara diputat i regidor va poder tenir informació privilegiada, i per tant haver comès delictes de tràfic d’influències i informació privilegiada. Qui li donava la llicència d'activitats, ell mateix?».

En relació al pas al Grup Mixt per part de Gijón, des de MÉS per Mallorca consideren que no s’han de posar «les coses fàcils a aquesta mena de maniobres, i que la reforma del Reglament que en aquests moments s’està elaborant ho ha de tenir en compte».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.