Setmanari d'informació local - 138 anys

El 30% de les ocupacions d'aquest estiu seran de turisme rural

11166

Les dades obtingudes del portal Escapadarural, han informat que l'Estat espanyol ha millorat en un 30% les ocupacions rurals. També han assegurat que els llocs que més trien els espanyols són Catalunya, Navarra, Astúries, Balears i Andalusia.
S'ha pogut veure que durant el mes de juliol, les ocupacions han arribat a un 24%, mentre que en el mes d'agost ha arribat al 32%. Aquestes dades demostren que agost és el mes favorit per preparar un viatge barat de darrera hora amb Expedia.
Si s'analitzen les dades per regions, es pot veure que les Illes Balears destaquen amb un 47% d'ocupació, Catalunya i Navarra aconsegueixen una segona i tercera posició amb un 34%, en quart lloc es troba Andalusia amb 31% i finalment, Astúries amb un 30%.
Les Illes Balears també aconsegueixen la primera posició respecte a les dades obtingudes per províncies. Les illes són les més demandades amb un 47%, per sota d'ella estan ciutats com Màlaga amb un 44%, Barcelona amb 40%, Girona amb 36%, Pontevedra amb un 35%. En els darrers llocs amb poca demanda es troben ciutats com Terol amb un 9% i Conca amb el 8%.
En les dades d'ocupació s'ha pogut observar que el viatger rural a l'hora de triar allotjament, el seu principal interès és que el lloc tengui piscina, per ser més concrets un 34%. El 32% es decanta per trobar cases aïllades, el 31% que es trobin a prop de la platja i el 28% que el lloc tengui barbacoa i jardí.
On millor es poden veure les dades és durant els mesos de juliol i agost. Durant aquests mesos es pot veure que les Illes Balears s'alcen amb el primer lloc tant al juliol com a l'agost, no obstant això, la segona posició varia depèn del mes. Al juliol Catalunya s'alça amb el segon lloc, però a l'agost surt millor beneficiada Navarra. En el tercer lloc succeeix el mateix, al juliol Navarra s'enduu la medalla de bronze, però a l'agost és Astúries qui aconsegueix el tercer lloc.
A l'hora de realitzar una reserva, per al viatger és important que el lloc tingui certes necessitats. És igual que mes es triï per viatjar, sigui juliol o agost, la preferència del viatger és que es pugui gaudir de la piscina.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.