Setmanari d'informació local - 138 anys

Cospedal: «La sobirania nacional i el dret a decidir és de tots els espanyols»

11162

La ministra de Defensa del Govern espanyol i secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha advertit que «ningú no li treurà la sobirania al conjunt dels espanyols i que el dret a decidir és de tots».

«El PP té clar que tenim una Constitució, que ens vàrem donar entre tots, que protegeix la unitat i la pluralitat del nostre país, que les lleis són per a tots i que tots tenim l'obligació de complir-les, que la sobirania nacional i el dret a decidir és de tots i que amb això ni es negocia, ni es tracta, ni es trosseja», ha manifestat Cospedal durant la seva intervenció en un acte de suport a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes.

Unitat de l'Estat espanyol

«Aquest és un moment d'unitat i de sumar esforços per continuar avançant. Hi ha qui insisteix a trencar i a dividir i no s'assabenten que a Espanya hem sortit de totes les crisis perquè hem fet feina junts. Totes les crisis les hem vençudes des de la unitat, una unitat plural i diversa, però unitat», ha remarcat.

En aquest sentit, ha advertit als qui «no es volen assabentar que l'Estat de Dret el que fa és que tots siguem iguals davant la llei» que «no es pot dir que la democràcia està per sobre de la llei perquè sense llei no hi ha democràcia».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.