Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort insta AENA a restituir la mitja hora d'aparcament gratuït a l'aeroport

11038

L'Ajuntament de Palma «lamenta i és conscient dels problemes existents per la saturació dels vehicles a l'aeroport que causa molèsties a residents i visitants i que impedeix que els taxistes duguin a terme la seva feina amb normalitat». Amb tot, cal destacar que no existeix un conveni que estableixi la col·laboració entre AENA i l'Ajuntament per tal de garantir una presència contínua a l'aeroport de la Policia Local. En aquest sentit, l'Ajuntament insta AENA a arribar a un acord similar al que ja existeix amb Autoritat Portuària.

La Policia Local recorda que la responsabilitat d'organitzar el trànsit dins el recinte aeroportuari és d'AENA i alerta que la situació de cues per accedir o sortir de l'aeroport es produeix arran de la política d'aparcament d'AENA. És a dir, que la situació de saturació del trànsit «s'ha agreujat de forma exponencial arran de la decisió unilateral i en contra de l'opinió de l'Ajuntament d'eliminar la mitja hora d'aparcament gratuït per als vehicles que acudeixen a recollir viatgers».

La Policia Local també ha insistit que ja està «col·laborant amb AENA» en relació al Pla de Seguretat de l'Aeroport, i ha informat que aposta «per donar una resposta eficaç» també al problema estructural de la saturació de vehicles.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.