Setmanari d'informació local - 138 anys

«Després de 18 anys de lluita, una sala plena celebra a Muro la definitiva protecció de Son Bosc»

11020
Més de 70 persones assistiren a la taula rodona organitzada per les fundacions Emili Darder i Ateneu Pere Mascaró.

Més de 70 persones assistiren a la taula rodona organitzada per les fundacions Emili Darder i Ateneu Pere Mascaró sobre el procés de protecció de Son Bosc. L'acte es celebrà aquest passat dijous a la sala polivalent del Mercat de Muro, tenia com a objectiu «fer valdre i agrair el treball i la lluita de totes les persones que participaren en les campanyes de denúncia i protecció d'aquest espai natural».

En la taula
participaren el conseller de Medi ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, la diputada de MÉS per Mallorca, Bel Busquets, el regidor de MÉS per Muro, Jaume Payeras, i el membre del Grup balear d'Ornitologia (GOB) Toni Muñoz. «Aquesta és la política que serveix, la que uneix les lluites dels moviments socials amb els moviments polítics per fer front als poders especulador» manifestà Busquets.

Per la seva banda, Muñoz va recordar com l'entitat ecologista va centrar la seva denúncia servint d'altaveu a la comunitat científica, que reclamava protegir la biodiversitat de Son 
Bosc. El regidor de MÉS per Muro va insistir en la utilitat de la política quan aquesta està al servei del ben comú i va afegir que «cal demanar responsabilitats al consistori de Muro per no haver volgut fer cas ni als tècnics municipals ni a la sentència». Finalment, Vidal va voler posar en relleu «les grans dificultats que suposa protegir i, en canvi, el fàcil que és desprotegir», recordant que «Son Bosc, durant set mesos, va ser declarat parc natural».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.