Setmanari d'informació local - 138 anys

Els autobusos de l’EMT lluiran banderes amb l’arc de Sant Martí durant la setmana de l’Orgull LGTBI

Ben Amics ha presentat el programa d’actes del mes de l’Orgull LGTBI 2017 que duu per lema 'Cos +identitat=La meva decisió'

10934

«Palma és una ciutat oberta que avança cap a una ciutat lliure, més igualitària, més estimada i que defensa els drets de les persones LGTBI» això expliquen des del col·lectiu Ben Amics. Aquest dimecres dia 7 de juny comencen els actes del mes dedicat a l’Orgull LGTBI que han organitzat el col·lectiu Ben Amics amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma. Aquest any el programa duu per lema 'Cos+identitat=La meva decisió' i fa especial menció als drets de les persones trans, ja que és un dels col·lectius més vulnerables de les persones LGTBI i enguany s’ha aprovat la llei autonòmica. El mes arrenca aquest dimecres amb la projecció de la pel·lícula Pride al Teatre Catalina Valls.

Així mateix, l'ajuntament de Palma posarà en marxa, del 26 al 30 de juny, tallers als cinc districtes sobre diversitat afectivo-sexual sota el títol 'Joves Diversxs'. Com ja és habitual, també es farà una penjada de la bandera a la balconada de Cort, i els autobusos de l’EMT lluiran durant la setmana de l’Orgull LGTB banderes amb l’arc de Sant Martí. Precisament, són mesures per reforçar el missatge de què la lluita contra la LGTBIfòbria és de tots i la implicació ha de ser la mateixa per part de totes les àrees que formen l’Ajuntament i de tota la ciutadania.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.