Setmanari d'informació local - 138 anys

Camps acusa Tur d'hispanofòbia: «Li provoca urticària l'himne nacional»

10920

El diputat del Grup Parlamentari del Partit Popular Antoni Camps ha acusat la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, d'haver «vetat la selecció espanyola femenina de bàsquet per la seva hispanofòbia».

Al ple del Parlament d'aquest dimarts, Camps ha aprofitat per formular una pregunta relativa a «Catalunya com a mirall de les Illes Balears» que ha consistit en demanar a la consellera Tur per una entrevista concedida a Vilaweb. Camps li ha retret a la consellera que a l'entrevista afirmàs que Catalunya era un mirall per a les Illes Balears «en referència al procés secessionista català. A més, també feia referència a la quimera dels Països Catalans com si Balears formés part d'aquest ens imaginari», ha explicat Camps.

«Evidentment consider que Catalunya és un mirall en moltes coses per a les Illes Balears i em congratula que llegeixi vostè Vilaweb», li ha contestat Tur.

Tot seguit, Camps ha sentenciat que el seu discurs «hispanofòbic» no tendria més importància si no tengués conseqüències en la gestió de la Conselleria. «Hem sabut que vostè va vetar la selecció espanyola de bàsquet femení», ha acusat Camps en referència a l'acord per fer a Inca el segon torneig de preparació de l'eurobàsquet 2017.

Segons Camps, la consellera Tur va vetar aquest esdeveniment pels seus «deliris ideològics». Per la seva banda, Tur ha negat que hagi vetat res i ha explicat que aquest esdeveniment finalment no es dugué a terme perquè el cost del torneig es va duplicar fins arribar a un cost de 100.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.