Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort se suma a la setmana de l'Orgull LGTBI declarant la festa d'interès públic municipal

10902
Ajuntament de Palma.

El regidor d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina, ha anunciat aquest dilluns que l'Orgull LGTBI ha estat declarat «per segon any consecutiu festa d'interès municipal» per la qual cosa les activitats, que són organitzades pel col·lectiu Ben Amics, «compten amb totes les facilitats logístiques de l'Ajuntament». «Volem que es mostri alegria en contra els missatges d'odi que alguns estan promovent», ha dit.

Molina ha explicat que «Palma és una ciutat oberta, que defensa els drets de les persones 
LGTBI» i per això «un any més l'Ajuntament es bolca amb la setmana de l'Orgull». El regidor ha explicat que Cort posarà en marxa del 26 al 30 de juny, tallers en els cinc districtes sobre diversitat afectiu sexual sota el títol 'Joves Diversxs'. A més, es farà una penjada de la bandera a la balconada de l'Ajuntament.

Per la seva banda, el regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, ha explicat que els autobusos de l'
EMT lluiran durant la setmana de l'Orgull LGTBI banderes amb l'arc de Sant Martí. «Decorarem els busos amb banderes dels colors de l'arc de Sant Martí per reforçar el missatge que la lluita contra la LGTBIfobia és de tots i la implicació amb l'igualat de tots els ciutadans forma part de totes les àrees de l'Ajuntament», ha expressat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.