Setmanari d'informació local - 138 anys

Busquets: «MÉS per Mallorca i el PSM-Entesa es reforçaran amb la batlia de Palma»

10804

La secretària general de PSM-Entesa, Bel Busquets, ha assegurat en el Consell de Direcció Política de la formació que «durant els pròxims mesos, MÉS per Mallorca es reforçarà amb les batlies de Palma, Alaró i Maria de la Salut».

Així s'ha expressat Busquets al Consell celebrat aquest dimecres al Teatre Municipal de Llubí, davant d'un centenar de militants.

«El projecte de MÉS per Mallorca i del PSM-Entesa es reforçarà el proper 30 de juny amb el relleu a l'alcaldia de Palma, que serà ostentada per Antoni Noguera», ha recalcat.

Durant l'acte, Busquets ha exposat a la militància les principals polítiques impulsades per MÉS per Mallorca durant els primers dos anys de legislatura, i ha reforçat el «compromís» de la seva formació amb MÉS per Mallorca «com a eina de transformació de Balears a través de polítiques progressistes i d'esquerres».

En aquest sentit, Busquets ha destacat la posada en marxa de l'Impost del Turisme Sostenible, l'inici de la regulació del lloguer de vacances, l'augment de professors a Educació, la posada en marxa de la Renda Social, i la reducció de les llistes d'espera a Salut.

A més, la secretària general del PSM-Entesa també ha fet referència a la paralització la importació de residus per part del Consell; a la posada en marxa del Decret de posidònia per part del conseller de Medi Ambient, Vicenç Vidal; i l'augment del pressupost de l'IMAS, la creació de 358 noves places residencials, i la construcció de dues noves residències per a Dependència.

Busquets també ha recordat la Llei LGTBI, la Llei de Fosses, la moratòria a les grans superfícies comercials, el parc natural d'es Trenc, el requisit del català per a la funció pública, la recuperació dels canals Canal 33 i Super 3, i la declaració del 31 de desembre com a Diada de Mallorca.

A més, la portaveu del PSM-Entesa també ha recordat que s'ha reclamat davant Madrid la cogestió aeroportuària, un nou REB per a Balears, i una tarifa màxima per als vols interilles, així com també una millora del finançament.

Segons la secretària general de la formació, «totes aquestes mesures impulsades a les principals institucions de les Balears demostren el compromís del PSM-Entesa i de MÉS per Mallorca amb la ciutadania».

Busquets ha recordat que «el PSM Entesa és un projecte amb més de 40 anys d'història», i ha defensat que «està més viu que mai».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.