Setmanari d'informació local - 138 anys

La mitjana del lloguer residencial a les Balears ja supera els 1.000 euros al mes

10774
El preu mitjà del lloguer residencial a les Balears ja ha superat els 1.000 euros.

El preu mitjà del lloguer residencial a les Balears ja ha superat els 1.000 euros. Concretament, se situa en 1.080 euros al mes per a un habitatge d'uns 90 metres quadrats i s'espera que continuï a l'alça en els pròxims mesos, segons un informe de Servihabitat Trends. D'aquesta anàlisi es desprèn que les Balears, Barcelona i Madrid són les províncies que presenten uns increments extrems del preu del lloguer en el marc de l'Estat espanyol.

El preu mitjà dels habitatges de lloguer entre 80 i 90 m2 a Espanya és de 600 euros i es preveu que en els pròxims mesos el preu del lloguer continuï a l'alça, tancant el primer semestre de l'any amb un augment mitjà d'entre el 4 per cent i el 5 per cent. Per als pròxims sis mesos, s'espera que el preu mitjà continuï incrementant-se entre un 2,5% i un 5%, depenent de diversos factors.

La rendibilitat del lloguer a les Balears, superior a la mitjana

La rendibilitat bruta mitjana del lloguer a les Balears se situa en el 5,6 per cent, per sobre de la mitjana en el marc de l'Estat espanyol que és del 5,4 per cent, i és la tercera comunitat amb major rendibilitat per darrere de Catalunya (5,9 per cent) i Madrid (5,6 per cent). Per la seva banda, el País Basc és la comunitat que més ha incrementat la xifra respecte al semestre anterior, passant del 3,9 per cent al 4,2 per cent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.