Setmanari d'informació local - 138 anys

HazteOir registrarà una PNL al Parlament en el marc de la campanya 'Dejad a los niños en paz'

10756

El president del grupuscle ultracatòlic HazteOir, Ignacio Arsuaga, visitarà Palma aquest divendres en el marc de la polèmica campanya 'Dejad a los niños en paz' amb la qual recorre l'Estat.

Segons el president, amb aquesta campanya pretenen «informar sobre l'adoctrinament de gènere imposat per determinats polítics a les aules espanyoles».

La campanya no ha estat ben rebuda a cap de les ciutats a les quals ha arribat amb l'autobús transfòbic tant per les institucions com per la població en general.

Aquest divendres arriba a Palma i Arsuaga ha comunicat que registrarà una Proposició no de Llei al Parlament, juntament amb Valores en Baleares, per a reclamar al Govern «la protecció dels nins front a l'adoctrinament sexual».

L'autoproclamat líder social pronunciarà també una conferència amb el títol 'Saps què li volen ensenyar al teu fill a l'escola?' en què farà referència a onze governs autonòmics, entre ells el de les Balears, «que imposen un model d'educació sexual que lesiona els drets dels nins».

Com ja ha informat aquest diari, el col·lectiu Ben Amics ha organitzat una concentració pacífica al mateix lloc on farà la conferència aquest divendres 2 de juny, a les 18.30 hores, al carrer del Bisbe Maura 39 de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.