Setmanari d'informació local - 138 anys

Comas demana ajuda per pagar les despeses de la seva defensa legal

10644

L'exregidor de Som Palma Miquel Comas ha presentat aquest divendres la campanya 'UIB no callis' mitjançant la qual demana donacions per pagar les despeses que ha costat la seva defensa legal contra les demandes interposades per tres professors de la Universitat dels Illes Balears (UIB) el 2014 per haver donat la seva opinió en dues entrevistes en mitjans de comunicació i que la justícia, finalment, ha desestimat.

Comas ha assenyalat en una roda de premsa que en aquests moments la seva capacitat econòmica «no és molt alta», pel que demana la col·laboració ciutadana per fer front a aquestes despeses, si bé ha explicat que l'altre objectiu de la campanya és el de crear un espai públic de «solidaritat» per informar de possibles irregularitats en processos de contractació a la UIB i oferir suport econòmic a altres persones que denunciïn situacions similars, si sobrassin diners.

D'altra banda, el filòsof -que va deixar la política per abocar-se a la seva defensa judicial- ha afirmat que de moment no té intenció de participar en cap candidatura política .

Comas ha demanat una «universitat lliure, no callada» en què es fomenti la llibertat d'opinió i ha criticat que en l'entorn acadèmic regni la «por» a expressar determinades opinions, una altra de les raons per les que ha posat en marxa la campanya 'UIB no callis'.

L'exregidor de Som Palma ha apuntat que el seu cas és «només la punta de l'iceberg» i ha animat a les persones que es trobin en una situació similar a que s'adhereixin a la campanya.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.