Setmanari d'informació local - 138 anys

L'aportació dels empresaris suecs a Mallorca

10620

Mallorca és una destinació turística única al sud d'Europa, les platges i l'espectacular clima atreuen multitud de turistes durant tot l'any. Però no solament això, sinó que Mallorca també s'ha convertit en una de les destinacions favorites dels empresaris suecs, ja que els permet instal·lar-se a una illa que presenta multitud d'oportunitats empresarials per desenvolupar negocis.

Els empresaris suecs han realitzat una important aportació al panorama empresarial de l'empresa, llançant nombrosos negocis d'allò més variats que no solament tenen a veure amb el turisme sinó que també s'han llançat a desenvolupar negocis en altres àrees, per tractar d'aportar tot el seu coneixement i experiència a tot tipus de clientes a Mallorca i l'Estat Espanyol en general.

Aportacions en el camp del Màrqueting Digital

Per exemple, en el camp del Màrqueting Digital és destacable el cas de SEO Ibérica, una companyia d'origen suec, que compta amb un ampli equip professional que continua expandint-se i que està especialitzada en àrees, que avui dia són de vital importància per a les empreses, com SEO, SEM, Disseny web i CMS.

El Màrqueting Digital s'ha convertit en un element indispensable per a empreses de totes les grandàries, Internet s'ha tornat un mitjà de comunicació massiu en el qual les persones passen moltíssim temps cercant informació i consumint entreteniment. És per això pel que és molt important per a qualsevol tipus d'empresa fer el salt a Internet i comptar amb una presència activa i destacable com la que ens ofereixen les empreses importants; comptar amb una empresa el compromís de la qual sigui solucionar els problemes dels clients i destinar el temps necessari a oferir un servei de qualitat és fonamental per garantir l'èxit en els nostres projectes de Màrqueting Digital.

Facilitant la compravenda internacional

Un altre negoci destacable, que en aquest cas es va originar en l'estiu del 2005 promogut per una sueca, Vivian Grunblatt, és MallorcaResidencia, una iniciativa empresarial que tracta de facilitar la compravenda internacional. Estan especialitzats a oferir propietats amb caràcter exclusiu a compradors escandinaus, de tal forma que proporcionen un servei excepcional no solament pel tracte i atenció al detall que presten, sinó perquè a més ofereixen als seus clients suecs que vénen a comprar habitatges i propietats a Mallorca allò que cerquen.

És destacable el fet que avui dia s'ha convertit en l'agència immobiliària que més vendes realitza amb clients suecs, pel que cal tenir en compte que s'han convertit en tot un referent en un sector que té un altíssim nivell de competència.
Mallorca és una ciutat agradable, que acull com cal a tots aquells que es volen instal·lar en ella. En el cas dels empresaris suecs, l'aportació dels quals a l'ecosistema empresarial de l'illa és molt significatiu, més encara si cap, ja que la seva iniciativa, coneixements i èxit empresarial permeten a Mallorca seguir sent un referent en el que a negocis es refereix.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.