Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI exigeix a Educació que «no s'excusi amb la manca de finançament» i «compleixi» l'Acord marc

10602
STEI.

L'STEI Intersindical ha assenyalat que, després d'haver sabut que els responsables de la Conselleria d'Educació hagin comunicat que les quotes per al pròxim curs s'han d'elaborar a partir de 19 hores lectives setmanals, l'STEI Intersindical ha exigit al conseller Martí March que compleixi l'Acord marc, subscrit el mes de setembre del 2015.
L'STEI Intersindical reclama de la Conselleria d'Educació que «no s'amagui darrere les excuses de manca de finançament o de limitació de pressupost a l'hora de no complir amb la seva paraula».

Així mateix han recordat que una de les qüestions pendents de l'Acord marc fa referència a la reducció de les tres hores lectives per al professorat major de 55 anys dels cossos de secundària, professorat tècnic de formació professional i ensenyaments de règim especial, un punt fixat a l'Acord marc com una qüestió a negociar al llarg de l'any 2016.

Igualment, apunten una altra qüestió establerta a l'Acord marc per al curs 2017-2018, que es refereix a l'establiment de la confecció de les quotes per a l'horari del professorat de secundària, professorat tècnic de formació professional i ensenyaments de règim especial a partir de les 18 hores lectives setmanals, i no a partir de 19 com han manifestat els responsables de la Direcció General de Planificació i Centres.

Amb tot, l'STEI Intersindical exigeix que el conseller Martí March «compleixi amb la paraula donada en el moment en què va subscriure l'Acord». Per aquest motiu, l'STEI Intersindical ha demanat una reunió urgent amb el conseller per saber si la Conselleria pretén complir amb l'Acord o «seguir prenent decisions al marge del que es va subscriure amb els representants del professorat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.