Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Bombers de Palma acusen Cort de ser «còmplice d'una estratègia de desprestigi»

10598

Els Bombers de Palma han tornat aquest dijous al ple de l'Ajuntament, on han assegurat que la regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor, ha «posat en evidència» tot l'Ajuntament per afirmar en una entrevista que els bombers són «uns privilegiats».

En un comunicat, els Bombers consideren que les declaracions de Pastor no varen ser «un error» de la regidora durant l'entrevista sinó que «és el que pensa i així ho ha expressat en diverses reunions».

«No podem tolerar aquest intent de llevar-nos un prestigi aconseguit amb molts anys de dur treball per a la ciutadania de Palma, en els quals ens hem deixat molta suor, molta sang i fins i tot llàgrimes per companys morts en acte de servei», han subratllat.

Els Bombers creuen que «tampoc no va ser un error admetre que en dos anys l'única cosa que li ha importat ha estat la Policia Local i que no té temps per gestionar els bombers» i consideren greu que passi «mitja legislatura sense gestionar un dels dos serveis de la seva competència».

Per això, els Bombers han tornat al ple perquè «la situació actual és crítica» acusant al govern municipal de ser «còmplice d'una estratègia de desprestigi en lloc de prioritzar el més important, la seguretat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.