Setmanari d'informació local - 138 anys

Acte a Barcelona de la Plataforma per la Llengua sobre el català a Balears

10556

Aquest dimecres 24 de maig, al bar El Paraigua de Barcelona, nou debat del cicle 'Què me'n dius del domini lingüístic?' per conèixer la realitat sociolingüística a les Illes Balears.

Tomeu Martí, periodista, promotor cultural i membre de la junta executiva de la Plataforma per la Llengua, és el convidat del al debat 'Illes Balears, més lluny o més a prop?".

L'Informe CAT17 presenta enguany dades positives pel que fa a la situació de català a les Illes Balears gràcies al canvi de govern. En el 30è aniversari de la Llei de normalització lingüística de les Illes Balears, el nou govern ha revertit retrocessos recuperant aquells articles que havia derogat l'anterior govern del PP. Una altra dada molt positiva d'aquest darrer informeCAT és l'augment del 41% de les inscripcions per a les proves de coneixement de català a les Illes.

L'acte començarà a les 19 hores al bar El Paraigua de Barcelona per parlar sobre el canvi de govern, les millores en la situació de la llengua que presenta l'informeCAT i els reptes que encara queden per assolir la plena normalització del català a les Illes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.