Setmanari d'informació local - 138 anys

Colonya Caixa Pollença subvenciona amb 15.000 € el programa d’acollida de persones refugiades

10528

L’Estalvi Ètic de Colonya ha destinat 15.000 € per facilitar l’acollida i la integració de les persones refugiades sol·licitants d’asil a les Illes Balears.

Els fons concedits, provinents del Fons d’Ajudes i Emergències de l’Estalvi Ètic, es destinaran a facilitar als usuaris del Programa Global de Protecció Internacional l’accés a recursos d’aprenentatge d’idioma.

El Programa de Protecció Internacional és un servei gestionat per la Creu Roja a les Illes Balears, que disposa de 50 places ubicades a l’Alberg Platja de Palma i que acull, cada sis mesos, a nous sol·licitants d’asil. És durant aquests primers mesos, en la primera etapa d’acollida, que a banda de cobrir les necessitats més bàsiques, el programa preveu un itinerari formatiu per ajudar a les persones refugiades en l’adquisició d’habilitats que facilitin una vida independent, així com l’aprenentatge de l’idioma amb l’objectiu final d’aconseguir la plena autonomia de les persones refugiades.

Amb aquesta finalitat, Colonya Caixa Pollença contribuirà amb 15.000 €.

A la firma del conveni han assistit Josep Antoni Cifre, president de Colonya Caixa Pollença i Toni Barceló, president de Creu Roja a les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.