Setmanari d'informació local - 138 anys

Estudis necessaris per triomfar al món dels negocis

10504

Iniciar un negoci no és una tasca fàcil. Trobar un emprenediment que tengui èxit requereix un estudi de mercat i l'aplicació de diverses estratègies de banca, finances i mercats per trobar les claus que faran destacar la idea per sobre de les de la competència.
Al món de la internet és possible trobar diversos casos d'empreses exitoses que tenen després del seu funcionament tot un equip de professionals en banca i finances per poder desenvolupar-se amb efectivitat.
Prenguem com a exemple una empresa relacionada amb l'energia elèctrica com Ventageneradores.net. La venda de grups electrògens es basa a oferir el mínim preu garantit. Això significa que prèviament l'equip d'experts que s'encarrega de les finances de l'empresa ha d'haver realitzat una exhaustiva anàlisi financera per determinar quina era la quantitat mínima a la qual podrien oferir els seus productes sense veure minvades els guanys de l'empresa.
Per aconseguir això és necessari tenir amplis coneixements que s'adquireixen estudiant alguns dels màsters que s'ofereixen en diverses institucions educatives de l'Estat Espanyol.

Formació en banca i finances

Actualment el sistema financer manca de professionals que tenguin una bona formació al món de les finances. Es requereix que estiguin formats sota valors ètics d'altura que els permetin exercir amb professionalitat.
La Universitat Francisco de Vitòria ofereix un màster en banca i finances dissenyat especialment per a la formació de professionals titulats amb coneixements tècnics i habilitats per brindar un assessorament especialitzat a qualsevol empresa. El màster en banca forma part dels postgraus UV que ofereix aquesta reconeguda institució.
Els estudis són presencials i inclouen 265 hores de pràctiques professionals – també presencials – que es realitzen en empreses amb les quals la Universitat Francisco de Vitòria manté convenis pel màster banca. El màster en banca i finances garanteix l'adquisició de coneixements útils en moltes àrees.
Els qui aprovin el màster estaran capacitats per treballar en els diferents àmbits del sector financer, incloent-hi banca d'empreses, privada o personal, així com en els departaments financers de diverses companyies o en despatxos del sector bancari.
Disposaran dels coneixements necessaris per poder identificar les tendències de negocis en analitzar la situació financera nacional i internacional i el moviment dels mercats mundials.
Gràcies a això seran professionals capaços d'identificar les necessitats financeres de qualsevol empresa o persona física per aconseguir arribar a l'èxit a través de l'assessorament a l'àrea.
Els requisits per cursar aquest màster són senzills. Han de ser titulats universitaris de preferència en les llicenciatures o graus corresponents en carreres com a Administració d'empresa, Dret, Economia i Enginyeries, però tampoc s'exclou als titulats d'altres carreres que malgrat no estar vinculades amb les finances se sentin inclinats cap al mercat bancari.
Està enfocat als ciutadans espanyols, però no de manera excloent. Els alumnes estrangers la llengua materna dels quals sigui diferent del castellà hauran d'aprovar una prova o certificació internacional amb vigència de menys de 5 anys que avali un nivell B2 en castellà per poder inscriure's en el màster.

Formació per a executius

Ser directiu d'una empresa exitosa requereix una constant actualització de coneixements per no veure's desplaçat per l'accelerat procés de canvi dels mercats mundials i altres aspectes com la globalització i l'augment de la competència. El comportament de l'economia varia sovint per diversos motius i els executius han de mantenir-se al dia.
Els coneixements i aptituds d'un executiu estan en constant evolució si es vol tenir èxit en els nous reptes que imposa el mercat i d'aquesta manera poder elaborar una estratègia empresarial que s'adapti a aquests canvis.
A llocs com l'Estat Espanyol en els quals es treballa en una recuperació econòmica, igual que en altres nacions desenvolupades, és important que els empresaris sàpiguen aprofitar les oportunitats per reinventar-se, mitjançant la renovació de les seves competències en pro del benestar de les organitzacions que representen.
EAE Business School ofereix un reconegut màster per a executius que aporta a les seves carreres tota la
formació per a directius que necessiten per portar endavant una empresa i aconseguir l'èxit financer.
El Executive MBA va ser dissenyat com un pla d'estudis compromès amb què els seus alumnes puguin ampliar les seves competències empresarials i directives. Els qui ocupen llocs de directius en grans organitzacions han d'estar capacitats per dirigir grans projectes empresarials.
Les habilitats que desenvoluparan són múltiples, entre elles la visió estratègica per orientar a l'empresa cap a l'èxit i la capacitat de lideratge per aconseguir que tot l'equip involucrat en el projecte camini en conjunt cap a la meta indicada pel professional que executi les funcions de líder.
També es desenvolupa una visió global que permetrà tenir la màxima eficàcia i previsió en els canvis dels mercats mundials, al costat de
la necessària dosi de creativitat perquè es duguin a terme noves estratègies enfocades cap al desenvolupament d'avantatges competitius sostenibles en el temps.
Com a bon executiu haurà de
tenir l'habilitat per comunicar-se amb tot l'equip i amb agents externs necessaris per a l'evolució empresarial, així com la humilitat per acceptar les idees alienes i poder desenvolupar-les de manera grupal, sense deixar de costat la responsabilitat social.
EAE Business School pertany al Executive MBA Council, la qual cosa significa que els programes Executive MBA i Global Executive MBA impartits per EAE compleixen amb els estàndards internacionals acadèmics i de qualitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.