Setmanari d'informació local - 138 anys

Delega i venceràs: la neteja en mans de professionals

10496

Les presses a les quals el model de vida occidental ens obliga, ens manté lligats de peus i mans per realitzar les activitats d'esplai i descans que mereixem, ens impedeix passar més temps amb els amics o gaudir dels nostres fills, anar al cinema, sortir a passejar o prendre un cafè en un bar.
Sempre tenim deures per a complir i obligacions que atendre. I quan per fi tenim un moment lliure, descobrim que la nostra llar està coberta de pols i els banys necessiten urgentment una neteja en profunditat.
Però almenys en aquest últim afegit a les nostres tasques diàries, podem delegar en empreses que, amb un cost econòmic, ens ajudin a mantenir neta la nostra llar i guanyar temps per a les nostres activitats d'oci i descans. En aquest cas, la dita 'delega i venceràs' es veu acompanyada per la garantia de mans d'empreses de neteja professionals que ofereixen total garantia en els seus resultats.
A la web laempresadelimpieza.com a la qual et redirigeix l'enllaç anterior, trobaràs una de les empreses més reconegudes de la Comunitat de Madrid en l'exercici d'aquestes labors. Unes labors que es concreten en una correcta higienització de l'habitatge que ajuda a prevenir malalties i al·lèrgies causades pels microorganismes situats a les zones menys netes. A més, ens proporcionarà aquesta sensació de neteja que ens transmet tranquil·litat, ajudant al fet que ens sentim més a gust en la nostra llar.
Quan contractes un servei de neteja d'aquesta categoria i nivell, saps que és la millor decisió per realitzar una correcta neteja de la llar en profunditat, que t'ajudarà a invertir menys esforç en la neteja diària, ja que aquest tipus d'empreses professionals de neteja coneixen de sobres tots els trucs per estalviar temps en la neteja, per la qual cosa realitzaran un treball efectiu i eficaç en molt menys temps del que et portaria a tu. D'aquesta manera, per a sorpresa de tots, pagaràs un menor preu del qual hauries estimat.
L'empresa ressenyada o Limpiezas LM2 coneixen tots els racons de la llar que necessiten una bona desinfecció i compten amb els útils necessaris per arribar fins als racons menys accessibles. Aquesta darrera porta més de 30 anys dedicats a la neteja i manteniment integral d'edificis a Madrid, amb el que estam parlant de l'empresa de manteniment integral amb més trajectòria i més casos de satisfacció per part dels clients de la zona.
Com hem puntualitzat, externalitzant i delegant la neteja de la teva llar en una empresa dedicada a això, podràs destinar el teu temps a coses veritablement importants. El teu temps serà per a tu i per dedicar-ho als teus. A més, podràs gaudir més de la teva pròpia llar, doncs una casa realment neta produeix un ambient agradable que embriaga la llar i als seus habitants. Aquest ambient transmet pau i alhora un sentiment de positivitat en les persones fomentant la tranquil·litat i la inspiració.

La neteja industrial, una qüestió de salut pública

La neteja industrial és un punt molt important en el correcte funcionament de les naus i fàbriques, per fomentar la seva producció i evitar parades de manteniment, així com per evitar possibles accidents dels empleats. I és que un lloc polit i ordenat millora l'ambient laboral i facilita la realització dels treballs, especialment en aquells llocs industrials en què la brutícia s'acumula molt fàcilment i pot ser un focus de bacteris o insectes.
Per evitar la proliferació de plagues, que puguin produir malalties, cal comptar amb la preparació i professionalització d'empreses de neteja industrial de la qualitat que ofereix
Limpiezas SIL, que són experts en neteja industrial i de naus amb més de 20 anys d'experiència, empresa que compta amb un personal amb una alta formació per aconseguir els millors resultats en el menor temps possible, proporcionant a més els preus més competitius del mercat.
Dur a terme una neteja industrial en profunditat és una tasca complexa que solament han de realitzar aquest tipus d'empreses professionals,
ja que solament elles estan en condicions d'assegurar uns resultats satisfactoris. I és que només les empreses especialitzades posseeixen la maquinària necessària per efectuar aquests treballs.
Sol tractar-se d'equips costosos que no estan a l'abast de qualsevol empresa menor i que han de ser manipulats per tècnics experimentats. Aquestes àrdues tasques exigeixen l'ús de fregador
es, barredors i aspiradors industrials, entre altres aparells que aconsegueixen deixar en perfecte estat de revistes les instal·lacions de treball.
Amb això s'evita, com hem apuntat, l'aparició de malalties, com per exemple la
coneguda legionel·la pneumophila, alguna de les seves espècies variants poden infectar als humans produint legionel·losis, que es presenta com una malaltia febril, bé de caràcter lleu i sense focalització pulmonar denominada febre de Pontiac, o bé de caràcter sever, com una pneumònia atípica denominada malaltia del legionari. Pot portar a complicacions pulmonars i els seus símptomes són: fatiga, dificultat per respirar i, a vegades, diarrea o dolors musculars.
PHS Serkonten és l'empresa capdavantera en el sector de solucions higiènic sanitàries integrals més efectiva per tractar amb aquest grup de bacteris. I és que a causa del fàcil que és el seu creixement i expansió, aquesta empresa s'ha especialitzat en la seva prevenció i eradicació, amb el que s'eviten les més que probables conseqüències que pogués recaure sobre l'empresari amb el desgreuge que significa a nivell d'imatge, per les sancions que li poguessin caure o, en alguns casos, fins i tot amb responsabilitats penals.
La neteja és fonamental en l'empresa, tant a
escala productiva com per a la salut dels empleats o usuaris, sobretot en llocs crítics com a hospitals i residències, sense oblidar la importància que aquesta té en els negocis de restauració. Delegar és vèncer sempre en aquests casos on la neteja és prioritària.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.