Setmanari d'informació local - 138 anys

Felanitx Acull organitza un concert solidari d'ajuda a les persones refugiades

10492

Aquest diumenge, 28 de maig, a les 19 hores, la plataforma ciutadana Felanitx Acull ha organitzat un concert solidari d’ajuda a les persones refugiades. El concert solidari tendrà lloc a l’Auditori Municipal de Felanitx, seran quasi tres hores de música amb un cartell que comptarà amb les actuacions de les següents bandes: OMBRA, JANEYO, QDART, CALÀPOT, VERS ENDINS, TONI MONSERRAT INC., HIJOS DE MATXIN i MYSTART.

A la jornada també intervendran els representants de l’ONG Sóller Solidari amb els refugiats; el poeta guanyador dels Jocs Florals de Barcelona 2017, Pau Vadell; el poeta i filòsof Juan Jesús Camargo; els alumnes de 4t d’ESO de l’institut de Felanitx i la consellera d’Afers Socials i Cooperació Fina Santiago.

Els fons de la recaptació del concert van destinats a la Plataforma Sóller Solidari amb els Refugiats.

«Aquest concert ha estat possible gràcies a la col·laboració desinteressada d’aquestes bandes i de totes les persones que intervenen a l’esdeveniment, així com també d’algunes entitats felanitxeres com ara Online Sonoritzacions, el setmanari Felanitx, Material Gràfic, Estanc de Can Randa, Cafè Can Moix, Ajuntament de Felanitx i un grapat de voluntaris del nostre poble».

Sóller Solidari amb els Refugiats és una ONG amb la qual col·labora Felanitx Acull i que els ha ofert tota la seva infraestructura i experiència per unir iniciatives i esforços. Els donatius aniran destinats a donar suport i cobrir algunes de les necessitats bàsiques de les famílies que es troben en situació de vulnerabilitat als camps de refugiats de Grècia així com, també, a les famílies que es troben a Mallorca, a la segona fase en la qual deixen l’alberg i han d’iniciar la seva vida de manera autònoma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.