Setmanari d'informació local - 138 anys

Un centenar de persones se suma a la concentració a Palma en suport a la moció de censura contra el Govern Rajoy

10466
Concentració de suport a la moció de censura contra el Govern Rajoy a Palma. | E.P.

Un centenar de persones s'ha sumat aquesta dissabte horabaixa a la concentració convocada per Podem a Palma en suport a la moció de censura contra l'Executiu central del PP de Mariano Rajoy.

L'acte, celebrat a les 18.00 hores enfront de la seu de la Delegació de Govern a Balears, ha estat encapçalat per la secretària política de Podem a les Illes, Laura Camargo, i el coordinador general d'Esquerra Unida en els Illes Balears, Juanjo Martínez.

En la pancarta exhibida en la concentració es podia llegir 'Per decència: Moció de Censura Ja! Perquè Units podem' i s'han corejat frases com 'No hi ha pa per a tant xoriço', 'Fora lladres de les institucions' i 'Que no, que no, que no ens representen!'.

Martínez ha assenyalat que la moció de censura cap al PP es deu que «les últimes actuacions relacionades amb la corrupció estan generant un descontentament en la societat», i perquè, segons ha dit, «un partit que és estructuralment corrupte no pot estar governant l'Estat Espanyol».

«Animem a tota la societat a forçar aquesta moció de censura que permeti que hi hagi govern decent per a les classes treballadores d'aquest país i per tombar a un Govern corrupte», ha afirmat.

Suport manifest

Camargo, per la seva banda, ha explicat que la concentració a Palma «serveix de suport» a la protesta que s'està celebrant a Madrid, «on hi ha un clam de moltíssima gent per dir al PP que es posi al servei de la ciutadania i no al servei de les empreses de l'IBEX 35». «Molta força a la gent que està a Madrid i que ha vingut avui aquí i seguirem demanant al PP que aturi la corrupció», ha postil·lat Camargo.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.