Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS reclama un «millor» finançament per a les competències del Consell

10412
La portaveu de MÉS en el Consell, Mercè Bujosa.

La portaveu de MÉS en el Consell de Mallorca, Mercè Bujosa, ha reclamat aquest dijous durant el Debat de Política General més competències «ben finançades» per a la institució insular «com més aviat millor». Així ho ha expressat durant la seva intervenció en la segona jornada del debat, que incloïa el torn dels portaveus dels grups polítics després del discurs del president, Miquel Ensenyat, aquest passat dimecres.

Bujosa ha recordat que es tracta de les competències marcades per l'Estatut d'Autonomia i que ja hi ha un calendari d'assumpció de competències. «I no defallirem en la seva reclamació», ha promès. A més, la portaveu ha reclamat millor finançament posat que el model actual «és clarament discriminatori cap a les illes». «Volem un nou règim especial per a les illes», ha reivindicat.

La consellera també ha centrat el seu discurs a reivindicar el municipalisme incidint que aquests dos anys «han estat una aposta clara pel treball, per les persones» i «pels ajuntaments». Bujosa també ha repassat actuacions dels diferents departaments, posant l'accent principalment en l'Institut Mallorquí d'Assumptes Socials (IMAS) on el pressupost «s'ha vist augmentat amb el 90 per cent de l'increment d'ingressos del pressupost d'aquest any i compta amb una capacitat elevadíssima d'execució».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.