Setmanari d'informació local - 138 anys

#FesBaluard vol ser «una proposta estival d'oci atractiva»

10336

La nova edició de #FesBaluard, la cita estiuenca del museu, arrencarà el 6 de juny amb l'actuació de Julie Doiron i es perllongarà fins a setembre amb una mostra variada d'arts contemporànies: videoart, música, cinema i gastronomia.

Segons expliquen des de l'organització, #FesBaluard sorgeix de l'interès del museu de donar suport a la tasca de promotors culturals independents, projectant el seu treball a l'exterior, donant-los visibilitat.

Al seu torn, han detallat, pretén «atreure els diferents públics possibilitant, des de Palma, una proposta estival d'oci atractiva i unificada des d'un barem de qualitat i innovació».

En concret, el 6 de juny tendrà lloc el concert de Julie Doiron que servirà de prèvia al 'SummerPeu' que tindrà lloc entre el 16 i 17 del mateix mes. El 30 de juny i l'1 de juliol se celebrarà el 'Mallorca Soul Weekend' i el 29 de juliol 'NeoTokyo'.

El 4, 11 i 18 d'agost se celebrarà Mecal Air, el FIVA serà el 25 d'agost, van Big, per la seva banda, serà entre l'1 i el 2 de setembre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.