Setmanari d'informació local - 138 anys

Carrió: «Feim una aposta per la música de qualitat, variada i gratuïta a diferents espais de la ciutat»

10328
Ajuntament de Palma.

El cicle 'Palma de primavera' oferirà del 19 de maig al 21 de juny 11 actuacions de diferents formacions a patis i espais emblemàtics de la ciutat i set concerts de la Banda Municipal de Música. En total, segons han explicat des de l'Ajuntament de Palma, es realitzaran 18 actuacions amb l'objectiu «d?omplir de música la primavera», tant al centre com als barris de la ciutat.

El regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha destacat que amb aquest programa es vol fer una «aposta per la música de qualitat, variada, d'entrada gratuïta i mostrant els espais singulars de la nostra ciutat».

Els concerts que se celebrin
en recintes tancats aniran amb invitació que es podran recollir de manera anticipada durant la mateixa setmana del concert en el Centre Maimó ben Faraig d'Interpretació dels Calls Jueus i en el teatre Mar i Terra. Per a les actuacions programades en espais oberts no serà necessari i l'entrada serà lliure fins a completar l'aforament.

A l'edició d'
enguany, s'incorporen el pati de Can Balaguer, Sa Feixina i Ses Voltes. Igualment, es mantenen o reincorporen Es Born, l'Estudi General Lul·lià, el Casal Solleric, el Centre d'Història i Cultura Militar de les Balears, els jardins de Natzaret, Ca la Gran Cristiana (el Museu de Mallorca) i Can Berga (l'Audiència Provincial).

Entre altres actuacions, destaquen el concert que l'Orquestra Simfònica de
les Balears oferirà juntament amb Conxa Buika el 21 de juny en el Born i la de Sterlin, que obre el cicle a Can Balaguer amb la presentació del seu nou disc d'homenatge a Leonard Cohen. A més, a Ses Voltes se celebrarà el festival Cul de Sac. La Banda Municipal de Palma tocarà a Sant Jordi (7 de juny), a la plaça d'Alexander Fleming (14 de juny), la plaça Major (25 de maig i 1, 8 i 15 de juny) i al parc de ses Estacions (31 de maig).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.