Setmanari d'informació local - 138 anys

'Visca Mallorca lliure!' un llibre per «encertar» el debat

El llibre duu per subtítol 'Cap a una república confederada dels Països Catalans'

10302

Visca Mallorca lliure! és el crit històric, la divisa que uneix les persones i col·lectius que treballen amb l’objectiu de fer de Mallorca un país de gent lliure i feliç. Tomeu Martí i Florit ha convertit aquest crit en una crida a pensar i preparar el futur de Mallorca amb els màxims nivells de sobirania i benestar col·lectiu.

El mallorquinisme polític, des dels seus inicis, ha cercat sempre un encaix entre els territoris històrics dels Països Catalans i ha proposat el màxim d’autogovern.

«No pretenc encetar cap debat, sinó ajudar a encertar el debat que ha de fer el mallorquinisme», explica l'autor.

Un debat sobre Mallorca, mallorquinisme, autonomia, estat, confederació, nació catalana, república, independència, Països Catalans, llibertat... que són alguns dels referents que planteja aquest treball.
En el treball es proposa la construcció d’una república al servei dels ciutadans i ciutadanes de Mallorca, confederada amb la resta de territoris de la Nació Catalana. Ha arribat el moment de fer de Mallorca el millor país del món. Tomeu Martí, amb el seu bagatge vital, selecciona les eines més efectives per enllestir aquesta meta.
El pròleg del llibre és a càrrec de la diputada de la CUP Anna Gabriel que proposa: «agafeu el llibre, llapis en mà, i treballeu el país».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.