Setmanari d'informació local - 138 anys

El concurs Sona9 arriba a Mallorca

10292

Aquest diumenge 14 de maig a les 18 h, el Teatre Municipal Mar i Terra de Palma acollirà el tercer concert preliminar del #17Sona9 amb les actuacions dels grups Vaquer, Salvatge Cor i Jès!

Les portes del Teatre Municipal Mar i Terra s'obriran a les 17.30 h, i els concerts començaran a les 18 h. Hi actuaran els grups Vaquer (folk-rock, Palma), Salvatge Cor (pop, Palma) i Jès! (fusió, Palma), elegits prèviament per un jurat especialitzat format per Joan Trias, Victor Conejo, Margalida Mateu i Pere Bestard.
El grups

Aquests són els conjunts que participen al concert preliminar

Jès!
Una banda nascuda a finals de 2016 amb components de distintes comarques mallorquines. La seva música es fonamenta en la fusió i el mestissatge de sons d’arreu del món. El ritme és denominador comú d’aquest projecte. A través de cançons que parlen de les seves vivències i aspiracions volen arribar a les places, carrers i als altaveus de tota la illa i més enllà.

Vaquer
Grup nascut al 2012 amb membres veterans de grups com Aucell Cantaire, Misery Strings o El Diablo en el Ojo. Centrats en la seva faceta compositiva compten amb referències com Fleet Foxes, Radiohead o Beirut. El seu estil es centra ens passatges que van des del folk al rock. La seva música es mou entre els conceptes de passat i modernitat, la nostàlgia per un temps passat, la llum i la obscuritat, lletres simbòliques que donen una atmosfera ideal a les seves interpretacions.
Salvatge Cor
És el projecte del poeta i músic Llorenç Romera. Definit per ells mateixos com Pop/post-Bowie és una banda que ajunta la poesia i l’actitud rock amb referents que van des del mateix David Bowie, Lou Reed als primers Strokes, en la part musical o també poetes com Emily Dickinson, Cassasses o Papasseït. Les seves cançons són un equilibri entre la melodia, la paraula i l’agressivitat de les guitarres esmolades. A finals de 2015 van estrenar el seu primer EP L’U (Runaway, 2015) i van ser guanyadors del Premi Art Jove de música contemporània 2016 de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.