Setmanari d'informació local - 138 anys

Jaume Colom és el nou secretari general de Treball

10264
El Conseller de Treball, Iago Negueruela.

El Consell de Govern ha nomenat Jaume Colom Adrover com a secretari general de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, després que aquest departament hagués quedat vacant després del nomenament de Montserrat Berini com a directora general de Transparència i Bon Govern.

Jaume Colom Adrover (1960) és llicenciat en Dret per la Universitat de les Illes Balears (UIB) i té una dilatada experiència en els àmbits de les relacions laborals i de l'Administració pública, ha explicat el conseller
Iago Negueruela. D'altra banda, el Consell de Govern també ha aprovat el nomenament de Manuel Porras Romero (1970) com a director general de Política Industrial d'aquesta mateixa conselleria.

Porras, fins ara assessor econòmic en el Gabinet del conseller de Treball, Comerç i Indústria, substitueix a Bartomeu Morro en el càrrec, amb l'objectiu d'impulsar nous reptes dins d'aquesta direcció general. Des de la Conselleria s'ha agraït la tasca realitzada per Morro, que ha assegut les bases de la primera llei d'indústria de les Balears (actualment en una avançada fase de tramitació parlamentària), després d'haver-la consensuat amb els sectors, i ha treballat en el desenvolupament normatiu de la Llei de Mines, entre altres.

Porras assumeix ara la responsabilitat de posar en marxa i executar el Pla de Política Industrial de les Balears. És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona i màster en Economia Superior per la mateixa universitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.