Setmanari d'informació local - 138 anys

Rafel Crespí presenta el seu equip de govern i el seu programa

10184

Amb el lema 'Renovació, Transparència i Participació', Rafel Crespí, catedràtic del departament d’Organització d’Empreses de la Universitat de les Illes Balears i candidat a rector, ha fet pública la composició del seu equip de govern, com també els diversos apartats del programa per a impulsar la UIB els quatre anys vinents.

El candidat a rector s’ha envoltat de cares noves per a assumir els nous reptes als quals s’enfronta la institució acadèmica. El seu equip de govern està integrat pel:

Pere M. Deyà (Catedràtic del Departament de Química) com a vicerector Primer i de Planificació; Carmen Fernández (Professora Titular d’Universitat del Departament de Dret Públic) com a Secretària General; Dolores Tirado (Professora Titular d’Universitat del Departament d’Economia Aplicada) com a vicerectora de Docència i Ordenació Acadèmica; Antoni Gomila (Catedràtic del Departament de Psicologia) com a vicerector de Professorat i Política Científica; Claudio Mirasso (Catedràtic del Departament de Física i investigador de l’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos) com a vicerector d’Investigació i Transferència; Andreu Sansó (Catedràtic del Departament d’Economia Aplicada) com a vicerector d’Economia i Infraestructures; Francisca Roca (Professora Titular d’Escola Universitària del departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica) com a vicerectora d’Estudiants i Internacionalització. L’equip de govern de Crespí es caracteritza per «la competència demostrada en investigació i docència, i també per la gestió exercida en els àmbits respectius».

Cal destacar que s'ha recuperat un vicerectorat per a la Internacionalització, centrat en els estudiants, i s'ha inclòs un vicerectorat de Planificació, amb la missió de coordinar l'acció del Consell de Direcció.

El programa

El programa se sustenta en cinc eixos estratègics: una governança participativa i transparent; el desplegament de tot el potencial de la UIB i tota la comunitat universitària; la internacionalització i mobilitat; una universitat inclusiva i compromesa, i una universitat digital. Pel que fa a les línies del programa, en destaca l’interès per «dignificar les condicions laborals dels treballadors de la UIB, ja siguin docents, investigadors o personal d’administració i serveis, i, alhora, per avançar cap a un model on es posi en valor la tasca docent, tal com es fa amb l’activitat investigadora».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.