Setmanari d'informació local - 138 anys

IB3 inaugura un nou informatiu local per oferir un espai «estrictament insular»

10148
IB3 ràdio.

L’ens públic IB3 ha posat en marxa aquest dilluns els nous informatius locals a la ràdio, amb tres noves desconnexions a Mallorca, Menorca i en les Pitiüses amb l'objectiu «d'apropar» la informació i disposar «d'espais propis de cada illa».

Segons ha informat l'ens, de la mà d'
Axel Camarassa a Menorca, Laura Tur a les Pitiüses i Aina Morales a Mallorca, juntament amb la col·laboració de les redaccions de cadascuna de les Illes, des d'aquest dilluns hi ha una nova oferta informativa que IB3 recupera per oferir un espai «estrictament insular», amb les qüestions més específiques de cada territori.

Així, de dilluns a divendres, a les 08.30 i a les 14.30 hores, s'emetrà un informatiu insular amb una durada de deu minuts a la franja de matí i migdia.

Segons ha assenyalat la directora d’IB3 Ràdio, Mar Cerezález, es tracta d'una fita molt important, ja que «sovint ens trobem amb què els informatius no sempre tenen cabuda determinades històries o fets molt centrats en la realitat d'una illa i, des que es van eliminar les desconnexions, en 2010, els professionals de IB3 Ràdio havíem desitjat poder comptar amb aquest espai informatiu de cada illa». A més de titllar-ho de «repte», Cerezález ha opinat que es tracta d'un esforç quant als recursos, si bé ha posat l'accent en la necessitat que els ciutadans coneguin amb detall «el que passa en la seva realitat més immediata».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.